Γερμανικά (4 Μαΐου)

Αγαπητά μου παιδάκια!
Συνεχίζουμε και αυτή την εβδομάδα τα διαδικτυακά μας μαθήματα με ακόμα μία επανάληψη σε ένα άλλο κομμάτι των Γερμανικών, που μελετήσαμε εντός τάξης: «Διάλογοι με ερωτήσεις και απαντήσεις πάνω στο ΟΝΟΜΑ». Οι «Διάλογοι» είναι διδαγμένη ύλη του 1ου και του 3ου κεφαλαίου, από το Luftballons.

Πάνω σ’αυτή την επανάληψη σας στέλνω:
Α. Επαναληπτικές ασκήσεις σε φύλλα εργασίας (αρχείο word). Εκεί θα βρείτε και τους ίδιους τους «Διαλόγους», ώστε να τους θυμηθείτε ακόμα πιο συγκεκριμένα.

Β. Ηλεκτρονική Άσκηση: Η συγκεκριμένη άσκηση σας δίνει αμέσως τις απαντήσεις καθώς και ποσοστό επιτυχίας! Μπορείτε να δοκιμάσετε την άσκηση όσες φορές θέλετε για να φτάσετε και στο τέλειο αποτέλεσμα!! 100% επιτυχία! Εάν θέλετε, στείλτε μου τις εντυπώσεις σας απ΄την άσκηση καθώς και τα αποτελέσματά σας! Μπορείτε να βγάλετε και μια φωτογραφία της άσκησης , όταν θα την έχετε ολοκληρώσει στον υπολογιστή, και να μου τη στείλετε...
https://learningapps.org/display?v=pwiwt1rsn20

Γ. Διευρύνουμε το μάθημα μας με τη μουσική παιδεία: ένα εικονικό πληκτρολόγιο πιάνου για να εκφραστείτε ελεύθερα με μουσικές νότες στα πλαίσια των ανοιχτών και δημιουργικών δραστηριοτήτων του Φωτόδεντρου.
http://photodentro.edu.gr/aggregator/lo/photodentro-lor-8521-5840

Θα ήθελα να ξέρετε, ότι χαίρομαι ιδιαιτέρως να λαμβάνω τα μηνύματά σας και τις ασκήσεις σας. Και να γνωρίζετε ότι πάντοτε περιμένω τις απαντήσεις των ασκήσεων σας, καθώς και τις εντυπώσεις σας από τις συνδέσεις διαδικτύου (links). Επίσης, θα ήθελα να σας αναφέρω ότι στη περίπτωση που δε μπορείτε να διαχειριστείτε τα αρχεία στον υπολογιστή ή να εκτυπώσετε, μπορείτε να αντιγράψετε τις ασκήσεις στο τετράδιό σας (Hausaufgabenheft) ,να τις λύσετε και έπειτα να τις φωτογραφίσετε και να μου στείλετε τις φωτογραφίες! Επίσης, δε χρειάζεται να γράψετε ολόκληρες τις ασκήσεις, μπορείτε μόνο τις απαντήσεις.
Ich wünsche euch eine schöne Woche!!!
Σας εύχομαι μία όμορφη εβδομάδα!
Tschüss und bis bald!!
Η καθηγήτρια Γερμανικών
Έφη Αλεξάκη

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παρασκευή 3 Απριλίου (Β΄τάξη)