Δευτέρα 6 Απριλίου (Εικαστικά Γ- Δ)

Καλησπέρα γλυκά μου παιδιά,
Έχω δημιουργήσει κάποια παζλ με θέμα γνωστά έργα καλλιτεχνών. Ελπίζω να σας αρέσουν και να διασκεδάσετε σχηματίζοντας τα! Στον τοίχο της τάξης στην πλατφόρμα του e me επίσης μπορείτε να δείτε όλες τις δραστηριότητες και να στέλνετε όποτε θέλετε και τα δικά σας σχόλια.
Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε και στο προσωπικό μου email: annapeponi2@gmail.com
Σας χαιρετώ!

ΠΑΖΛ
Μπορείτε να παίξετε και να φτιάξετε το παρακάτω παζλ. Ενώνοντας όλα τα κομμάτια θα σχηματιστεί το "Πορτρέτο της Αντέλε Μπλοχ-Μπόυερ I" (1907). Ο Γκούσταφ Κλιμτ (Gustav Klimt, 1862–1918) ήταν Αυστριακός ζωγράφος. Το ύφος του Κλιμτ για την εποχή του υπήρξε ξεχωριστό και καινοτόμο, έχοντας επιρροές και από την αρχαία ελληνική, μυκηναϊκή και αιγυπτιακή αγγειογραφία.



ΠΑΖΛ
Μπορείτε να παίξετε και να φτιάξετε το παρακάτω παζλ. Ενώνοντας όλα τα κομμάτια θα σχηματιστεί "Η πράσινη χορεύτρια". Το έργο ανήκει στον Edgar Degas (Εντγκάρ Ντεγκά), ζωγράφο, χαράκτη και γλύπτη από τους σημαντικότερους του 19ου αιώνα, που είχε μεγάλη αγάπη στο χορό και συγκεκριμένα στο μπαλέτο μέσα από το οποίο παρατηρούσε την κίνηση του σώματος. «Οι άνθρωποι με αποκαλούν ζωγράφο των χορευτών, αλλά πραγματικά αυτό που θέλω είναι να συλλάβω την ίδια την κίνηση» έλεγε ο ίδιος.

Καλή διασκέδαση!

Link : https://www.jigsawplanet.com/?rc=play&pid=1642f6019d9b&view=iframe&bgcolor=0x800000&fbclid=IwAR1fwSH2-dhtRM-grW-yOA01In4wBK6e_VhFcugDHskEpfIipKkAnUMjMvk

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παρασκευή 3 Απριλίου (Β΄τάξη)