Παραγωγή γραπτού λόγου

Όταν ο κορονοϊός ήρθε στη ζωή μας...

Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει που έκλεισαν τα σχολεία εξαιτίας αυτού του ακατανόμαστου, ξέρετε όλοι ποιον εννοώ, άλλωστε η Ιωάννα αυτόν είχε επιλέξει να ντυθεί τις απόκριες! Από τότε μέχρι σήμερα πολλά έχουν αλλάξει στη ζωή μας και στην καθημερινότητά μας, πράγματα που αν μας έλεγαν ότι θα συμβούν πριν κάποιους μήνες ούτε που θα τα φανταζόμασταν.
Οι παραμυθάδες λοιπόν δεν έχασαν ευκαιρία. Πήραν την πένα τους και σκάρωσαν 9 παραμύθια για αυτόν, τα οποία μπορείτε αν θέλετε να διαβάσετε σε ψηφιακή μορφή ΕΔΩ.




Θέλετε λοιπόν να δοκιμάσετε τον εαυτό σας στη συγγραφή παραμυθιού για τον κορονοϊό; Σας δίνεται λοιπόν τώρα η ευκαιρία να το κάνετε. Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και γράψτε ένα παραμύθι εμπνευσμένο από όλα αυτά που ζείτε και ακούτε αυτή την περίοδο. Μπορείτε και να το εικονογραφήσετε αν θέλετε! Μπορεί να είναι σοβαρό, δραματικό, χιουμοριστικό, εσείς επιλέγετε.
ή
Αν πάλι αυτό σας φαίνεται δύσκολο, ακατόρθωτο ή δεν σας αρέσει αυτή η ιδέα, γράψτε ένα κείμενο (έκθεση) με τίτλο "Όταν ο κορονοϊός ήρθε στη ζωή μας". Μπορείτε να ακολουθήσετε το σχεδιάγραμμα ΕΔΩ.

Περιμένω τα κείμενά σας στο email μου: mkelaidi2@yahoo.com

Σας φιλώ.
Η δασκάλα σας
Μαρία Κελαϊδή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παρασκευή 3 Απριλίου (Β΄τάξη)