Δευτέρα 6 Απριλίου (Εικαστικά Ε- ΣΤ)

Καλησπέρα γλυκά μου παιδιά,
Έχω δημιουργήσει κάποια παζλ με θέμα γνωστά έργα καλλιτεχνών. Ελπίζω να σας αρέσουν και να διασκεδάσετε σχηματίζοντας τα! Στον τοίχο της τάξης στην πλατφόρμα του e me επίσης μπορείτε να δείτε όλες τις δραστηριότητες και να στέλνετε όποτε θέλετε και τα δικά σας σχόλια.
Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε και στο προσωπικό μου email: annapeponi2@gmail.com
Σας χαιρετώ!

ΠΑΖΛ
Μπορείτε να παίξετε και να φτιάξετε το παρακάτω παζλ. Ενώνοντας όλα τα κομμάτια θα σχηματιστεί το διάσημο έργο του Νορβηγού ζωγράφου Έντβαρντ Μουνχ (Edvard Munch), "η κραυγή" 1893. Η κραυγή, θεωρείται ένα από τα πιο διάσημα έργα τέχνης του κόσμου όλων των εποχών. Το έργο απεικονίζει ένα φοβισμένο πρόσωπο να φωνάζει θέλοντας να δείξει το αίσθημα της αγωνίας και της απόγνωσης. Σήμερα το έργο βρίσκεται στην Εθνική Πινακοθήκη του Όσλο της Νορβηγίας. 

Καλή διασκέδαση!

Link: https://www.jigsawplanet.com/?rc=play&pid=1e01cc291769&view=iframe&bgcolor=0x00ffff&fbclid=IwAR1VgRW0IQMIoAUl1VQUM0b9I4nE8p1p1epvpRkuuw1NpDIotaqKhDKVvzc

ΠΑΖΛ

Μπορείτε να παίξετε και να φτιάξετε το παρακάτω παζλ. Ενώνοντας όλα τα κομμάτια θα σχηματιστεί η "Γκερνίκα" ή "Γκουέρνικα", ένα από τα διασημότερα ίσως έργα του Πάμπλο Πικάσο 1937. Μέσα από αυτό το έργο ο Πικάσο δείχνει τον βομβαρδισμό της Ισπανικής πόλης Γκερνίκα κατά τον Ισπανικό Εμφύλιο Πόλεμο. Θεωρείται ότι είναι ένα από τα σημαντικότερα αντιπολεμικά έργα τέχνης στην ιστορία περιγράφοντας την απανθρωπιά, τη βιαιότητα και την απόγνωση του πολέμου. Σήμερα το έργο βρίσκεται στο μουσείο Reina Sofia της Μαδρίτης. 

Καλή διασκέδαση!

Link:
https://www.jigsawplanet.com/?rc=play&pid=14873438489a&view=iframe&bgcolor=0x057a17&fbclid=IwAR11A5a5lTSoUSuut-4ih9uNYzkfGclzovp-i-8T-9WTsOFrZvydGy6Mat0

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παρασκευή 3 Απριλίου (Β΄τάξη)