Ευέλικτη Ζώνη - Φιλαναγνωσία (ΣΤ1)

Το ξέρατε ότι εκτός από παιδιά που δεν θέλουν να διαβάσουν ένα βιβλίο, υπάρχει και ένα βιβλίο που δεν θέλει να διαβαστεί;
Οι σημερινές προτεινόμενες δραστηριότητες έχουν σχέση με τον μαγικό κόσμο του βιβλίου, που μπορεί μας κρατήσει ουσιαστική συντροφιά και να μας ταξιδέψει σε άπειρα μέρη αυτές τις αμέτρητες ώρες που Μένουμε Σπίτι.

 Το βιβλίο που δεν ήθελε να διαβαστεί, Βασιλική Κάργα - Skroutz.gr

Ήρθε η ώρα να γνωρίσετε αυτό το βιβλίο που δεν ήθελε να διαβαστεί. Πατήστε ΕΔΩ και βρείτε το στην ιστοσελίδα του μικρού αναγνώστη. Ψάξτε καλά, είναι προς το τέλος της σελίδας. Πατήστε πάνω στον τίτλο του και θα μπορέσετε είτε να ακούσετε την ιστορία του είτε να τη διαβάσετε. Μην αγχώνεστε...είναι μικρό, μόνο 26 σελίδες μαζί με τις εικόνες!
Θα ήθελα λοιπόν να μου γράψετε για ποιους λόγους το βιβλίο αυτό δεν ήθελε να διαβαστεί και έπειτα να γράψετε τη γνώμη σας σχετικά με το μήνυμα που θέλει να περάσει η Βασιλική Κάργα, η συγγραφέας του βιβλίου. ( Δραστηριότητα 1)

Μικρός Αναγνώστης ❤ Ξεφυλλίστε και ακούστε 48 ελληνικά παραμύθια

Μπείτε ξανά στην ιστοσελίδα του μικρού αναγνώστη ΕΔΩ και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:
1. Μπείτε στην ενότητα "Βρες ένα βιβλίο".
2. Επιλέξτε από τα κουμπιά με βάση την ηλικία, το χρώμα και το μέγεθος.
3. Από τα πολλά βιβλία που θα εμφανίσει (δείτε τα όλα πατώντας και στο βελάκι δεξιά), επιλέξτε μερικά που σας κάνουν εντύπωση από τον τίτλο και το εξώφυλλο, πατήστε πάνω τους και διαβάστε την περίληψη.
4. Επιλέξτε ΕΝΑ από τα βιβλία που θα θέλατε να διαβάσετε.
5. Γράψτε μου σε μια παράγραφο, ποιο βιβλίο θα επιλέγατε να διαβάσετε και γιατί. 
    (Δραστηριότητα 2)

Τα βιβλία αυτά δυστυχώς δεν υπάρχουν σε ψηφιακή μορφή για να τα διαβάσετε. Βιβλία που θα μπορούσατε να διαβάσετε υπάρχουν στην ενότητα "Να σου πω μια ιστορία". Φυσικά θα μπορούσατε να επισκεφτείτε και άλλες ενότητες του μικρού αναγνώστη που σας προκαλούν ενδιαφέρον.
Καλή περιήγηση!

Περιμένω τις απαντήσεις σας στο email μου: mkelaidi2@yahoo.com

Σας φιλώ.
Η δασκάλα σας
Μαρία Κελαϊδή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παρασκευή 3 Απριλίου (Β΄τάξη)